divendres, 30 de març del 2007

UN BON EQUIP I UN PROJECTE DE FUTUR

Escrivia recentment per a la Rosa d’Ulldecona, la revista que de manera trimestral treiem al carrer els socialistes falduts, que durant aquesta legislatura que està a punt d’acabar, hem treballat en equip des de l’Ajuntament, junts PSC i ERC, i que, a part de complir els compromisos adquirits al 2003, hem confeccionat un projecte de futur per al nostre poble.

Alguns pilars d’aquest equip, però, cediran el relleu després de molts anys de dedicació al poble, al país i al partit. Del PSC deixen la primera línia de la política activa municipal, Jaume Antich i Miquel Fusté, a qui vull agraïr el seu treball, la seva constància, i el seu companyerisme durant aquests anys que hem treballat conjuntament. Uns marxen i altres arriben. Aquesta mateixa setmana, en una assamblea a la que vam assistir una seixantena de militants, vam votar per unanimitat la llista que es presentarà a les properes municipals, encapçalada per mi mateixa. Continuen també els actuals regidors Neus Borràs (Benestar, Infància i Joventut) i Jose Alonso (Governació), entren nous als primers llocs Demetrio Querol, Enrique Edo i Lluc Fernàndez. Formen part també de la candidatura Òscar Morera, Alexis Agramunt, Maribel López, Manolo Fandos, Neus Gascó, Jordi Torrent, Manolita Serra, Eduard Marín i Catalina Perez. Gent capaç de tirar el poble endavant, amb il.lusió, amb empenta, amb ambició, amb treball, amb fermesa, en definitiva, amb moltes ganes.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la llista, molta gent jove que es garantia de futur se os ha de reconèixer que os hau avansat a tots los altres