dilluns, 21 de juliol del 2008

NOVA RESPONSABILITAT


Ja ha acabat l’11è Congrès del PSC, un congrès que ha ocupat quasi tot el meu temps aquest cap de setmana (junt també amb la festa pel bateig de Mariona diumenge a la tarda a Reus). Intens cap de setmana i avui, dilluns, un dia de bojos. Pretenia aquest matí recuperar-me de totes les hores que vam passar dissabte sense dormir però ja a les vuit Albert i Llorenç corrien per casa. Desprès tenia gestions pendents, he passat per la Caixa, també per Ràdio i Televisió Ulldecona, per l’Ajuntament, i més tard, teniem roda de premsa de la Federació XVI del PSC, a Tortosa. Finalment ara tinc un ratet per escriure amb tranquil.litat.

El partit m’ha encomanat aquest cap de setmana un nova tasca. Des d’ahir sóc membre de l’Executiva Nacional del PSC. Vull en primer lloc, agraïr la confiança que la direcció territorial i nacional del PSC ha dipositat en mi i, també, el suport dels delegats i delegades al Congrès (escollits alhora pels militants socialistes) tant de l’Agrupació d’Ulldecona com de la resta de Catalunya. És un goig i una satisfacció molt gran formar part del màxim òrgan de direcció del partit entre congressos. És també un nou camí que afronto amb respecte, il.lusió i responsabilitat.

Com a territori i com a país tenim reptes importants al davant que cal afrontar amb realisme, amb seriositat i amb rigor. Coneixedors d’una societat que canvia i conscients que podem transformar aquest país en el que vivim. Els socialistes som avui la força majoritària del govern de la Generalitat, la primera força a ajuntaments de molts pobles i ciutats del país i liderem també el govern espanyol. Ningú ha dit però que governar sigui fàcil i, per tant, continuem dia a dia treballant per afrontar aquest reptes, per donar resposta a aquells problemes que tenim avui com a societat, busquem solucions, però solucions possibles, perquè els ciutadans i ciutadanes ens les exigeixen. Per això ens han donat la seva confiança eleccions rera eleccions.

A banda d’això, com que “lo prometido es deuda”, en unes hores espero penjar diversos apunts més sobre el Congrès d’aquest cap de setmana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En primer lloc felicitar-te per la nova responsabilitat. Pocs ebrencs han arribat a estar en executives de partits tant grans. Ara tens una nova responsabilitat a complir.

Però deixa'm que dubte de tu. I no perquè no cregui que valguis, sino ... per una cosa que crec que he sentit més d'un cop, l'acumulació de càrrecs.

Ets diputada, tinent d'alcalde d'Ulldecona (properament alcaldessa), secretària nacional del PSC, segurament també estaràs en l'executiva del PSC de l'Ebre. I evidentment, com a mínim, hauràs de ser una militant de base de la teva agrupació (si no, malament aniríem).

Vols dir que podràs arribar a tot? No seria més coherent, no acumular tants càrrecs?

Anònim ha dit...

ANIMS, Núria!!! L'acumulació de càrrecs, especialment a zones no metropolitanes, és quelcom amb el què encara hem de conviure, però de ben segur que amb la teva capacitat ho faràs genial.


Seguim en contacte!

RQB