dimecres, 15 d’octubre del 2008

A PUNT PER LA FIRA I FESTES DE SANT LLUC


Falten només 48 hores per iniciar la Fira de Sant Lluc d'Ulldecona. Enguany, la nostra Fira, fa 18 anys i, per tant, s’ha fet gran. Teníem regals importants per a la celebració d’aquesta majoria d’edat, però la difícil situació econòmica actual ha fet que alguns es quedin esperant anys millors. Tot i això, en aquesta edició, ja veurem algun canvi. Tindrà el sector serveis, el sector turístic, més espai i més protagonisme. La promoció del nostre poble, i també del conjunt del nostre territori, dels nostres actius patrimonials, històrics i naturals, dels nostres productes, de la nostra gastronomia, serà un dels eixos principals d’aquesta Fira. A banda, altres sectors econòmics locals també hi seran presents, per això és una Fira Multisectorial, una Fira referent a les nostres comarques.

Hi ha una refrany que diu “al mal temps, bona cara”. I això és el que hem fet. Posar imaginació, donar un tomb a la Fira, que es concretarà encara més en properes edicions, i intentar oferir un producte conjunt de qualitat, com sempre s’ha fet, durant 18 anys.

Us animo a participar de la Fira i Festes de Sant Lluc. No només passejant pel recinte firal, sinó aprofitant i disfrutant també dels actes preparats per l’organització i per diverses entitats, siguin actes culturals, esportius o lúdics. Les entitats, les persones que treballen dia a dia durant tot l’any en àmbits tant diversos com els que he nomenat abans, tindran el seu espai al Casal Jove, en la Mostra Cívica.

M'agradaria també des d'aquí agrair a totes les persones que fan possible aquests dies de Fira i Festes. Persones del comité organitzador, treballadors de la brigada municipal, voluntaris de protecció civil, policia local, personal administratiu, entitats, col.laboradors i, sobretot, expositors. Sense ells no seria possible.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me pensava que no se feia este any la fira, m'havien dit que no fa uns quinze dies una persona que deia que ho sabia de font certa. Jo m'ho havia cregut.

Anònim ha dit...

no te pots creure tot el que diuen, ja gent que només sap posar mala sang
per enveja .