dilluns, 4 de maig del 2009

24 POBLES UNITS PEL PLAN AVANZA


Avui hem presentat a Ulldecona i Vinaròs un dels nous projectes que s'estan posant en marxa des de la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Es tracta d'una guia ciutadana i un gestor d'incidències via web i via mòbil que està obert des del passat cap de setmana. El projecte s'ha posat en marxa gràcies a una subvenció de 532.000 euros del Ministeri d'Indústria, Turisme i Consum del govern espanyol, al treball dels 24 municipis i la Mancomunitat i la col.laboració de la Diputació de Tarragona. L'empresa que ho està desenvolupant es T-Systems. EL cost total del mateix és de 760.637 euros (la resta de la financiació va a càrrec dels ajuntaments). Es tracta d'un projecte innovador a nivell territorial i que ens col.loca, un cop més, als primers llocs del rànquing de poblacions que apliquen les noves tecnologies al servei dels ciutadans, en aquest cas en el camp de la georeferenciació. Entreu a la web de la Taula del Sénia i ja podeu visualitzar la guia ciutadana, consultar punts d'interès, restaurants, serveis, adreces ... de tots i cadascún dels 24 pobles.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Núria.
Voldría fer una qüestió que es va debatir un pok en akest bloc fa temps i q ncara no s'he na sentit parla.
Aquest tema es el tema "grup de festes". És un tema que nosé com s'està plantejant per a aquestes pròximes festes quinquennals i remarco quinquennals, jo penso q sestà passant molt d'aquest tema del grup de festes. Vaig veure q es va informar que l'ajuntament tenía 5 propostes de grups per a festes.. Espero que això sigui veritat, i perfavor que s'ens informe de quines son aquestes propostes, perquè els residents a Ulldecona també tenen dret a saber el que es preten fer o portar.
Pel poble també se sent q enguany no es preten porta a cap grup, i suposadament, seguir en la rutina dels dos anys anteriors de portar l'orquesta... Nosé si això es cert, però sería vergonyós que a unes festes que en teoría san de lluir es porte una orquesta com a final de festes...
El divendres passat a Alcanar van fer el concert de la Oreja de Van gogh, i jo vaig ser present. Només cal dir que és va tindre que canviar de recinte perquè la venta de entrades va augmentar ràpidament, i al camp de futbol on es feia aquest concert estaba a rebentar.. I havíen vora 5.000 persones... L'entrada valía de 15 a 20 € I tot i així la gent va anar i va ser un concert en molt d'exit.

Dic això pequè l'ajuntament no es vol arriesgar a portar grups bons perquè la gent no paga o els i costa massa diners..
Alcanar això ho a superat, i a segut gràcies al fer una bona selecció (per molts diners que costi) però la jugada li a surtit a conte, i Ulldecona si ho fes aixi també li surtiría, però si s'opta a no porta ningú o a portar grups q gairbé no es coneixen com es va portar macaco.. i coses d'estes a molt poca gent li atrau.
Però hi han grups que poden tindre molt d'exit d'acistencia tan sigui la oreja, grups catalans... Però espero que enguany no és faigi la bestiesa de no portar cap grup...
Domés dic que en gent q he parlat s'espera un grup per a festes...

Això es tot.
Espero q això escrit servixque x a algo, i que l'ajuntament comense a moure papers ja... Falta poquisim x a les quinquennals... Que no es deixi tot x a última hora..
I que sens informe del q es preten fe, i que es faiguen enquestes o el que sigue... Però un any més la orquesta dels divendres NO!

Això es tot.