dimarts, 25 d’agost del 2009

FALTEN 11 DIES PER A QUINQUENNALS


Avui us parlaré de teatre, un de les activitats importants dins les Festes Majors d'Ulldecona i enguany, en ser Quinquennals, encara més. De la programació de festes, destacar que el primer dissabte, dia 5 de setembre, al Teatre Municipal Orfeó Montsià, hi haurà la representació del clàssic musical de Walt Disney, "La Bella i la Bèstia", a càrrec de la companyia Veus Veus. Aquesta tendra història d´amor serà també la funció preliminar de la nova temporada de Teatre Familiar que Xarxa Ulldecona - Ull de Teatre Grup Escènic ha programat, una temporada que es presentarà oficialment el dissabte, 12 de setembre, a les 17'00, als Claustres de l'Ajuntament. El mateix dia, a continuació hi haurà una cercavila de lluïment pel carrer Major amb l´espectacle "Somnis d'Alicia" de la Companyia Teatre Nu. Es tracta d'un espectacle inspirat en el conte de Lewis Carroll Alícia en terra de meravelles. Per cert, la temporada començarà el 26 de setembre amb un altre clàssic, La Caputxeta Vermella.


Per altra banda, la nit de dimecres, dins de festes, sempre és la nit del teatre. Els Vol Ras portaran damunt l'escenari de l'Orfeó l'obra "Canguelis: o petit catàleg de pors, fòbies i altres temors". Seguint la tradició que cada any és una entitat la que ho organitza, enguany li ha tocat el torn al Centre Cultural Recreatiu. Més informació sobre la venta d'entrades, la trobareu a la web de l'Ajuntament d'Ulldecona. Finalment, destacar que el mateix CCR, el divendres 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, a partir de les 20'00, farà teatre de carrer per tot el poble, amb la "congelació" d'actors.

Ulldecona demostrarà durant les Quinquennals que és fidel a la tradició d'afició al teatre que històricament l'ha caracteritzat.