dimecres, 30 de setembre del 2009

ELS 25 DIPUTATS DEL PSC A MADRID


Avui ha continuat al Parlament de Catalunya el debat de política general, amb la intervenció dels grups parlamentaris. Em referiré a la que ha fet Miquel Iceta com a portaveu del grup Socialista - Ciutadans pel Canvi. Ha estat una intervenció carregada de força i empenta. Ha estat una intervenció on, a banda de mostrar l'orgull que sentim els socialistes per l'acció de govern feta fins ara, ha marcat de nou la lluita contra la crisi i el suport als més febles com els principals objectius actuals i de futur immediat.

En l'inici de la seva intervenció ha contestat rotundament el qüestionament que moments abans havia fet Artur Mas respecte a la feina que fan els 25 diputats del PSC a Madrid. Ha respost Iceta que “no ens han tocat en una rifa, els socialistes de Catalunya guanyem les eleccions generals des de l’any 1977". L'any 77, el 79, el 82, el 86, el 89, el 93, el 96, el 2000, 2004 i 2008, milers de catalans ens han donat suport, decidint que els representàvem millor que altres. I, per tant, “ens coneix la gent perfectament, sap com som, d’on venim, què defensem i què proposem”. Afegeixo, i per això ens donen suport.

Us recomano la lectura íntegra de la intervenció del Miquel Iceta, que segur que penjarà en breu al seu blog. També podeu vore-la a través de la web del Parlament. Així mateix, al mateix lloc trobareu, si us interessa, els parlaments de la resta de portaveus.