dimecres, 17 de març del 2010

SERVEI DE TRANSPORT ADAPTAT


L'Obra Social de Caja Madrid ens ha fet entrega aquesta setmana a l'Ajuntament d'Ulldecona d’un vehicle sociosanitari. Es tracta d’una furgoneta adaptada per al transport de persones amb dependència però que serà també utilitzat en altres serveis gestionats per la Fundació Ulldecona. El vehicle està valorat en 38.000 euros i té nou places. Amb aquest vehicle, es començarà ja la setmana vinent a trasportar els usuaris de l'Espai de Respir que ho demanin i als xiquets i xiquetes de la Ludoteca.

A partir de l’1 d’abril es posarà en marxa un programa pilot per portar els veïns que ho sol·liciten des de diferents parades o des de casa fins al centre de salutm siguin d'Ulldecona nucli o dels barris. Les persones que necessiten este servei hauran d’avisar en 24 hores d’antel·lació a la Fundació Ulldecona i hauran de pagar un preu simbòlic, 50 cèntims, pel viatge.

Una nova bona notícia per als veïns i veïnes d'Ulldecona fruit del treball conjunt, en aquest cas, d'una entitat bancària, Caja Madrid, de l'Ajuntament i de la Fundació.