dilluns, 24 de maig del 2010

MISSIÓ COMERCIAL A MADRID


Sabeu allò que es diu que "la unió fa la força" ? Doncs amb aquesta intenció, i sota l'organització de la Federació de Municipis de Catalunya, 40 alcaldes i alcaldesses hem anat a Madrid per promocionar davant representants del món econòmic, empresarial, social, i també institucions espanyoles, l'oferta de sòl industrial disponible en els nostres pobles. En total, 50 milions de metres quadrats.

És un teball conjunt que fem amb la intenció que noves empreses es puguen implantar als nostres municipis i generen llocs de treball. A canvi els oferim als empresaris mesures de suport, assessorament i agilitat en els tràmits burocràtics, com ara les llicències d'obres i activitats, entre altres. El lema "la base del futur". És un punt de partida, no un d'arribada. La iniciativa ha de tenir continuïtat i som conscients que els fruits no es recullen d'un dia per l'altre, però si una cosa sabem des dels ajuntaments, és que el treball ben fet, l'esforç i la constància, acaben repercutint en benefici dels nostres veïns.

Ulldecona no hi podia faltar. És un dels cinc municipis de la província de Tarragona que forma part d'aquesta insòlita "missió comercial". Des del govern municipal hem fet un esforç considerable els darrers anys per consolidar el nostre teixit industrial, reforçar-lo i fer-lo crèixer. El buc insígnia és el Polígon Valldepins, amb 24'8 hectàrees i una situació privilegiada, entre València i Barcelona, façana a l'autopista AP7 i amb una sortida a només 4 km.

Ara toca esperar, però no de manera passiva. Continuarem treballant i obrint nous camins per dinamitzar la nostra economia.