dimarts, 14 de setembre del 2010

OBRES DE MODERNITZACIÓ A L'ESTACIÓ D'ULLDECONA - ALCANAR - LA SÉNIA


Abans de festes van començar les obres de millora de l’estació d’Ulldecona-Alcanar-La Sénia, amb una inversió exacta de 297.042 euros finançada totalment per ADIF, ens encarregat de la gestió de les infraestructures ferroviàries de l’estat. La inversió s’inclou dins el Pla de modernització d’estacions i consisteix en l’adaptació da persones en mobilitat reduïda del pas inferior d’accés, millores de l’entorn, ajardinament de l’entorn i rehabilitació de la marquesina de la pròpia estació. Les obres les realitza l’empresa estatal TRAGSA i tindran una durada de 4 mesos.

Entre altres actuacions, s’estan construint unes rampes per tal que les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir a l’estació, cosa que fins ara no era possible, per tant, la inversió suposarà una millora notable de les instal.lacions i, en conseqüència una millora del servei per als nostres veïns i veïnes. De nou una inversió que aconseguim que arribe a Ulldecona gràcies a les gestions festes pel govern municipal. Les coses no són gens fàcils i menys ara, en moments de greus dificultats econòmiques, però veure el resultat de la feina feta és una satisfacció que t'ajuda a continuar lluitant per millorar el nostre poble.

El Ministeri de Foment del govern espanyol, de qui depen ADIF, porta a terme de manera periòdica actuacions d’aquestes característiques amb la finalitat de garantir la seguretat a les estacions i millorar-ne les prestacions.