dimarts, 23 de novembre del 2010

EL VOT DE L'ESPERANÇA


La número dos de la llista del PSC, Montserrat Tura, ha dit avui que “volem el vot de l’esperança, el vot del futur, el vot de sortir de la crisi amb un concepte de prosperitat, d’esquerres” i ha assegurat que “no volem que la gent ens voti per estar agraïts pel que hem fet, perquè creiem que és la nostra obligació”. “Hem complert senzillament, honestament, la nostra obligació”, i ha qualificat l’actual Govern de la Generalitat com “el millor govern i el més eficaç que en 7 anys ha aconseguit canviar a Catalunya”.

Tura, que ha pronunciat aquestes paraules en un acte celebrat a Tortosa davant de més de 800 persones, ha fet una crida a lluitar contra l’abstenció el proper diumenge i els hi ha demanat als ciutadans que “vagin a votar a qui vulguin, però que no es deixin emportar pel desànim”, ja que segons ha dit “no anar a votar és menystenir la democràcia”. “A la dreta no li preocupa desanimar la gent perquè no vagi a votar, perquè finalment sempre li és favorable” ha manifestat.

Un símbol del Govern

Montserrat Tura també ha volgut destacar que “hem fet un símbol de les Terres de l’Ebre: la unió del Pont de Sant Jaume d’Enveja i Deltebre és un símbol del que significa aquest govern, és un símbol de la modernitat”, i s’ha mostrat convençuda que quan CiU es postula com el canvi “no venen a canviar una manera de fer, ni tan sols una capacitat de transformar la societat catalana, perquè ho hem fet nosaltres”.

A l’acte també hi ha intervingut el senador Joan Sabaté, i els candidats del PSC per Tarragona Xavier Sabaté i Núria Ventura. Ventura ha dit que “la nostra primera batalla ha de ser en contra de l’abstenció i la segona en contra de la victòria de CiU”, i ha manifestat que “no podem permetre que CiU i PP tornin a pactar en contra dels interessos de les Terres de l’Ebre”. “O retrocedim i tornem a l’oblit al que vam estar obligats els 23 anys d’un Govern de dretes, o votem a un govern socialista” ha asseverat la candidata socialista.