divendres, 12 de novembre del 2010

GARANTIA DE PROGRÉS


S'ha iniciat ja la campanya de les eleccions al Parlament del 28 de novembre. Seran dies intensos de treball i esforç per convèncer els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya. Els i les socialistes no permetrem ni un pas enrera en tots els avenços assolits en les dos darreres legislatures. A les Terres de l'Ebre hem invertit més de 700 milions d'euros. Avui tenim més i millors equipaments educatius, de salut, culturals, més i millors carreteres, més respecte pel medi ambient i pel patrimoni. Avui tenim un territori més preparat, més fort i més competitiu que fa quatre anys.

No podem permetre que CiU i PP tornin a pactar en contra dels ciutadans i ciutadanes de les Terres de l'Ebre. La dreta sempre va a una. Ho van fer quan el trasvassament i ho fan ara en contra de les vegueries i a favor de mantenir un monument franquista a Tortosa, a pocs quilòmetres dels escenaris de la Batalla de l'Ebre, on milers de persones van morir en defensa de la dignitat i la llibertat de Catalunya.

Ni un pas enrera. L'esforç inversor dels darrers anys per modernitzar el nostre territori i per millorar les nostres condicions de vida ha de continuar i som els socialistes la garantia de progés. LLuitarem fins al darrer segon per la victòria i l'aconseguirem !!!