dimarts, 20 de novembre del 2012

Dia 11: campanya eleccions Parlament 25N


Avui hem començat el dia a Ulldecona fent un porta a porta per comerços i establiments del nucli comercial amb els companys/es de l'agrupació i aprofitant per convidar tothom a l'acte electoral que aquesta nit hem fet a la Casa de Cultura amb la participació de l'Alcalde del Mas de Barberans, Josep Lleixà, l'Alcalde de Sant Jaume d'Enveja, Joan Castor Gonell, l'exalcalde de Vinaròs, Jordi Romeu, el regidor i primer secretari del PSC d'Ulldecona, Eduard Marín, i jo mateixa. Nit emotiva perquè els actes al poble sempre tenen un caliu especial. I hem fet repàs no només a la situació política general sinó també a la municipal. 

Els falduts i faldudes patim un govern de CiU a Barcelona, un govern del PP a Madrid, i un govern del PP i CiU a Ulldecona. Dos partits que representen el mateix i defensen els mateixos interessos; els propis i els dels seus amics. Un exemple; aquí van imposar unes taxes desorbitades per expedició de documents a tots els veïns i veïnes (certificats empadronament, naixement, compulsar documents, certificats urbanístics ...) el mateix ple que van eliminar la taxa per extracció d'àrids i pedra. Patim la innacció, la incompetència i la falta de projecte, d'un govern d'interessos que paralitzen en nostre desenvolupament. 

Avui també he participat en el primer debat de tv entre els candidats ebrencs a les eleccions al Parlament de Catalunya, que ha organitzat EbreTV. Un cop més hem pogut constar que, tot i l'escenificació de la baralla, CiU i PP coicideixen ideològicament en tot, i així ho ha demostrat votant conjuntament tant a Barcelona com a Madrid, per exemple els pressupostos de les retallades o la brutal reforma laboral. Aquí teniu les nostres propostes.