dimecres, 21 de novembre del 2012

Dia 12: campanya eleccions Parlament 25N

Hem tornat a evidenciar avui la prioritat del nostre programa electoral, i que contrasta amb la resta, el medi ambient i l'economia verda, avui des del Poble Nou del Delta, en un acte que s'enmarca dins l'agenda verda i en el que hem volgut destacar el potencial econòmic també de les polítiques de preservació del medi ambient, que poden generar 2.500 llocs de treball a la província de Tarragona.
La nostra aposta per l’agroindústria i l’aqüicultura, per la seva importància en el teixit econòmic de l’Ebre, també ajuda a sostenir el medi ambient. I, volem treballar per una especialització dels estudis universitaris en aquest sectors, també en temes relacionats amb les energies renovables, clúster econòmic important per al nostre territori, i en temes relacionats amb la descontaminació de sòls. A la vegada cal que  aprofitem el centre de recerca del campus de l'Ebre de la URV i l'Observatori de l'Ebre, insistint en la investigació de les causes i les conseqüències del canvi climàtic.
Però, la pregunta del dia parlava de bous. Ahir el nostre primer secretari i candidat, Pere Navarro, en una entrevista a tv, donava la seva opinió personal i sincera sobre els correbous i CiU ha volgut aprofitar-ho. Sabeu què penso? Pocs arguments els queden per haver de jugar amb aquest tema. Jo mateixa vaig defensar en nom del PSC la llei de regulació dels correbous, que blinden aquesta tradició tant arrelada en el nostre territori. I no m'hi extendré més perquè quan no és la bandera són els bous, tot amb la clara intenció de desviar l'atenció sobre els problemes reals. N'hem parlat també avui en u acte electoral al Mas de Barberans. Aquí teniu la nota en la que parlem de l'acte d'aquest matí

Pel que fa a l'atenció als mitjans, avui entrevista a Ràdio Tortosa i també un nou debat entre els cadidats ebrencs avui al Canal 21.