diumenge, 25 de novembre del 2012

Dia D: eleccions Parlament de Catalunya 25N

 
Dia llarg i de nervis amb final agredolç. Ni tot és blanc ni tot és negre en una nit electoral. Decepció evident pels pitjors resultats obtinguts mai pels socialistes catalans, satisfacció continguda entres els socialistes ebrencs després que haguem aconseguit revalidar l'escó de les Terres de l'Ebre.
Resultats dolents que ens obliguen a reflexionar sobre el nostre projecte i a prendre decisions perquè sigui més fort en benefici del territori i del país. Continuarem treballant per tots i cadascun dels nostres pobles, pels ciutadans, molts dels quals s'ho estan passant molt malament per les retallades de CiU i PP. Panorama incert després d'aquest nou fracàs de Mas, que perd 12 escons, i amb un Parlament més fragmentat que mai.

Aprofito per agraïr públicament a totes les persones que han estat al meu costat en aquesta dura campanya, tant la resta de candidats/es ebrencs, el comité de campanya, l'executiva de federació i la resta del partit, els i les que ens han acompanyat als actes, els companys/es de les diferents agrupacions, i tota la meua família. De tot cor, moltes gràcies.
 
Deixeu-me fer un apunt dels resultats a Ulldecona, on hem aconseguit mantenir la segona posició, com quasi sempre a les autonòmiques.  El resultat ha estat: CiU 852 - PSC 458 - PP 442 - ERC 389 - CUP 129 - ICV 108 - C's 56 - PxC 47 - SI 37 . Vots en blanc 64 i nuls 87. La participació va ser d'un 66'77% del cens. Si voleu consultar totes les dades, ho podeu fer en aquest enllaç