dilluns, 4 de novembre del 2013

Els socialistes porten al Congrés i al Parlament la millora del pont de l’N-340 a Amposta


El Grup Parlamentari Socialista ha presentat una proposició no de llei al Congrés dels Diputats per a la millora dels accessos, la il·luminació i la seguretat viària del pont d’Amposta a l’N-340 per al seu debat en la Comissió de Foment. La proposta insta al Govern a millorar l’amplada i la longitud dels accessos que permetin la incorporació i sortida de l’esmentada carretera d’una forma més segura. També demana modificar les dimensions i acabats de les baranes laterals de protecció del pont per a protegir vehicles i passatgers en cas de sortida accidental de vehicles de la carretera. Finalment, reclama dotar-la d’il•luminació nocturna i adequar els espais verds i arbrats situats entre el pont i els seus accessos, per habilitar una zona recreativa oberta a la ciutadania i als usuaris de la carretera.

La proposició arriba una setmana després que l’Ajuntament d’Amposta aprovés una moció del grup Socialista per millorar aquesta via. També el Grup Parlamentari Socialista ha entrat una proposta de resolució a la cambra catalana en el mateix sentit. La diputada al Parlament, Núria Ventura, ha recordat que es tracta d’una via amb un trànsit mitjà diari d’entre 15.000 i 20.000 vehicles i que és una infraestructura amb uns dèficits importants que afecten a la seguretat.

També per millorar la seguretat, els socialistes han entrat una altra proposta de resolució al Parlament perquè el Govern de la Generaitat concreti un calendari d’inici de les obres de l’Anella Viària del Delta en la major brevetat possible i que es comenci per la millora de la carretera entre el Poble Nou i la Ràpita. La millora d’aquesta via, amb una amplada de calçada molt reduïda que malauradament comporta una sinistralitat molt alta, ha estat aprovada a l’Ajuntament d’Amposta a proposta dels socialistes. El grup socialista de la Ràpita també ha entrat una moció en el mateix sentit.
 
Nota de premsa Socialistes de l'Ebre