dimarts, 4 de març del 2014

El grup municipal socialista demana al govern més cura en el manteniment i neteja d'Ulldecona i barris



En l’apartat de precs i preguntes del ple ordinari celebrat ahir a la nit a l'Ajuntament, el grup municipal socialista ha insistit en la petició al govern que dediqui més esforços en el manteniment i la neteja de l’espai públic tant a Ulldecona com als barris, reiterant que hi ha carrers pels quals no es pot ni passar, per la brutícia i per l’estat d’abandonament en que estan, sobretot al nucli antic. Núria Ventura ha preguntat de nou si el govern té prevista alguna mesura o algún projecte per tal de frenar “la creixent degradació del nucli antic, que es produeix amb una rapidesa alarmant”. El grup socialista ve denunciant des de principi de mandat la paralització dels projectes i les obres de la Llei de Barris, per la regeneració precisament de la part vella d’Ulldecona. En aquests tres anys de govern de PP-CIU-UGI només s’ha executat el 5% i no s’ha desenvolupat cap dels projectes previstos en rehabilitació pròpiament. Així mateix, davant la passivitat del govern, ha insistit en que s'ha de fer manteniment per tal que el poble estigue en millors condicions.
Un altre tema que un cop més s’ha quedat sense resposta té a veure amb la gestió privada del turisme i els balanços d’ingressos i despeses generats en els equipaments públiques adscrits a aquesta àrea (Ermita bàsicament). Ventura ha reclamant una vegada més que se’ls faciliten els números, que no s’han donat a conèixer des fa dos anys.
Finalment la portaveu socialista ha volgut fer un agraïment especial a les treballadores que, des de fa 5 anys i fins fa unes setmanes, netejaven les escoles i altres equipaments públics, contractades per la Fundació Ulldecona, després que l’Ajuntament decidís fer-ho a través d’un pla d’ocupació. Un reconeixement per la “feina ben feta, valorada pels docents i personal del centre, pels pares i mares que tenim escolaritzats xiquets/es i pels propis alumnes” ha dit.