dilluns, 25 de febrer del 2008

EN PLENA CAMPANYA

Estem ja de ple dins la campanya electoral, i mentre espero que comenci el primer dels debats entre Zapatero y Rajoy, faig dos apunts d’aquests darrers dies.

Divendres passat, els socialistes del Montsià, vam tenir l’oportunitat d’assistir al sopar organitzat a Amposta amb Miquel Iceta, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya i viceprimer secretari del partit. Iceta va fer un discurs carregat d’il.lusió i força, animant als militats i simpatitzants socialistes a sortir al carrer a fer campanya, a sentir-se orgullosos de la política feta pel govern espanyol en la darrera legislatura. És importantíssim que ens mobilitzem perquè l’abstenció sempre beneficia a la dreta. I, a nivell de casa nostra, és encara més importants. Catalunya farà decantar la balança. Iceta va comentar inclús que els catalans hem de votar “en defensa pròpia”, un govern amic a Madrid és l’única garantia del desplegament de l’Estatut i d’un bon acord de finançament que faci recuperar els anys perduts al nostre país.

Dissabte, la cita era a Tarragona. Miting amb Pep Fèlix Ballesteros, Francesc Vallès, Jose Montilla, Felipe González i Carme Chacón. Com sempre, els militants i simpatitzants d’Ulldecona no hi vam faltar. Vam fer el viatge en autobús i això ens va permetre a la tornada intercanviar opinions sobre l’acte. Senzillament espectacular. Impresionant. Personalment, feia molt temps que no respirava un ambient tant vibrant en un acte electoral. Els més joves, que no havien escoltat mai en directe a Felipe van quedar captivats i, els més grans, van carregar-se d’energia. La candidata del PSC, Carme Chacón, va cloure l'acte amb noves dosis d'optimisme, però tocant de peus a terra i advertint dels efectes per a Catalunya si guanya el PP. Com sobren les paraules, adjunto unes imatges.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Trist partit aquell que s'anuncia en clau negativa, voteu-me o si no tornaran, no hi ha res millor que dir negar l'altre per promocionar-se?