dijous, 6 de març del 2008

ABSTENCIÓ = PP


Ahir a la nit, els socialistes d'Ulldecona vam fer el nostre acte central de campanya. Feia un temps horrible: fred i, sobretot, molt de vent. Això ens va fer pensar que seriem quatre gats, però finalment, prop de 200 persones ens vam reunir a la Casa de Cultura.

Va ser un miting en que es va posar de manifest les grans diferències de la dreta i l'esquerra, dels governs del PP i dels governs socialistes. I, també, el perill de l'abstenció, que com he comentat en més d'una ocasió, només beneficia la dreta. Està demostrat que és així, fins i tot els propis dirigents del PP ho intenten aprofitar per desmobilitzar els votans d'esquerra i que es queden a casa. Saben que només així poden guanyar les eleccions perquè en arguments i acció de govern, guanyem els socialistes.

Mentrestant, ERC i ICV intenten fer-mos creure que els socialistes tenim les eleccions guanyades i que guanyarem per majoria absoluta, que el PP no té res a fer i que, per tant, el vot útil als socialistes ja no serveis de res. Pretenen així aconseguir més vots. Gran error. S'equivoquen tal com avui ens mostren enquestes fetes a altres països. El partit a batre, políticament parlant, continuament sent el PP i no el PSC. Rajoy pot guanyar i, qui no vulgui que això passe, només té una opció vàlida: votar Zapatero, votar PSC!

El PP se coloca a solo 2,5 puntos del PSOE y empata en escañosPodeu consultar l'enquesta que publica avui el Periòdico d'Andorra: http://elecciones.elperiodicdandorra.net