dilluns, 10 de març del 2008

VICTÒRIA SOCIALISTA

Només tenia temps ahir a la nit, en arribar a casa, de penjar els resultats electorals d'Ulldecona al blog que aquesta campanya hem obert els socialistes
(psc-ulldecona.blogspot.com) i agraïr als ciutadans tant del poble com d'arreu del país el suport que ens ha donat en aquestes eleccions generals. Desprès de la campanya però, sobretot, després d'un dia esgotador, estava cansada i me'n vaig anar a dormir cap a quarts de dos de la matinada.

Un cop comptats els vots d'Ulldecona (on vam guanyar per 1.329 vots, el 42%), vam seguir el recompte general a la seu del partit, una cinquantena de persones. Les passades generals vam treure el 35% dels vots, per tant, estem molt satisfets de la feina feta i molt contents pel suports dels nostres veïns i veïnes. Hem pujat molt en vots a Terres de l'Ebre, un gran èxit; hem tret quatre diputats per Tarragona, un gran èxit; hem pujat quatre diputats al conjunt de Catalunya, un gran èxit; hem guanyat les eleccions generals, un gran èxit. Després d'una legislatura marcada per la bronca política, les mentides del PP i els atacs a Catalunya, els ciutadans i ciutadanes han tornat a confiar en el PSC. Gràcies!

Com he dit en algun acte de campanya, els vots els tornaren en més drets, en més polítiques socials, en més inversió pública, en una bona gestió dels recursos públics i, sobretot, en treball, esforç i dedicació en benefici de tots i totes.

Finalment, recomanar-vos els vuit tòpics falsos que, segons escriu Xavier Sabaté al seu blog, han trencat aquestes eleccions.