dimecres, 3 de desembre del 2008

INDIGNACIÓ, RÀBIA, IMPOTÈNCIA


Aquests són només tres dels sentiments que m'envaeixen cada cop que ETA torna a matar, com avui. Però, aquests sentiments, compartits amb milions de ciutadans, s'han de convertir en la força que farà desaparèixer la banda terrorista. Serveixin aquestes línies per condemnar l'assassinat d'Ignacio Uría Mendizábal a mans d'ETA, aquest migdia a Azpeitia (Guipúscoa) i traslladar un missatge de solidaritat i suport a la seua família i els seus amics en uns moments tant durs i difícils.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Núria,

Amb el tema d'ETA se m'acaben les paraules i em puja la indignació.

Jo també he fet una entrada en el meu blog sobre aquest assassinat.
Llàstima que no n'hi hagin més entrades de condemna en els blogs ebrencs.

Salutacions.

Anònim ha dit...

es veritat Blanca, quan hi ha atemptats (a nivell general no només de l'Ebre) el condemnen només els polítics i els ciutadans no ho fem en prou contundència

RUTH

Neus ha dit...

No és que només ho condemnen els polítics, el que passa és que el d'ells té més ressò però, la resta de persones en una mica de sentit de comú, ens en resentim igualment.

Núria Ventura Brusca ha dit...

Hola a les tres,

jo crec que totes teniu una part de raó. És cert que només es veu les concentracions i les condemnes dels polítics i que molts milers de ciutadans ho senten igual, però també és cert que estaria bé un crit contra el terrorisme molt més fort i unit, independentment de qui sigui en cada ocasió la víctima.

Una abraçada,