dimarts, 20 de gener del 2009

MÉS DE 7'5 MILIONS DE PRESSUPOST


Fa una horeta que hem acabat el Ple ordinari del mes de gener a Ulldecona. Ha estat un ple més curt del què en prinicipi semblava però molt intens per la importància dels punts aprovats. Com són ja les tantes i començo a estar una mica cansada desprès de tot el dia per aquí i per allà, us faig un repàs molt ràpid.

Hem aprovat els pressupostos de l'Ajuntament per al 2009. El total exacte són 7.514.219'11 euros. El resultat de la votació: 9 vots a favor del govern (5 PSC i 2 ERC) i 2 d'UGI, 3 abstencions de CiU i 1 vot en contra de la regidora del PP. Estic contenta, són uns bons pressupostos, uns comptes actius per fer front a un any difícil, que superarem amb esforç i treball.

Important el punt d'aprovació de les obres del Fons d'Inversió Municipal del govern espanyol, el conegut per Fons ZP. El total són 1.162.000 euros i ho destinem tot a urbanització de carrers: Murada de Dalt, primera fase Avda Terrers i primera fase c/Major. Tant la petició com els projectes, aprovats per unanimitat.

Des del govern municipal hem dit moltes vegades que l'arranjament de carrers és la nostra principal prioritat en aquesta legislatura i enguany serà un any clau. La inversió en aquest concepte, sumada una cosa i l'altra, arriba als 3 milions d'euros. Mai en la història s'havia invertit tant en urbanització de carrers a Ulldecona, mai. Un altre motiu per sentir-nos satisfets de la feina feta. Estem complint els compromisos i els objectius marcats. Bona nit i fins demà.