dimecres, 18 de març del 2009

AVUI SÓC UNA LINX


Hi ha en marxa a la red una campanya de resposta contundent als bisbes d'aquest país per la lamentable campanya en contra de l'avortament (pagada segur amb fons públics gràcies a les aportacions de l'Estat a l'Esglèsia, potser ens ho hauriem de fer mirar ...). La campanya s'escampa sota el títol "soy una lince". M'hi sumo, avui sóc una LINX.

És lamentable la utilització d'un xiquet d'un any més o menys i comparar la protecció d'una espècie animal en perill d'extinció a la protecció a la vida d'éssers que suposadament no naixeran. Fora de les nostres fronteres és lamentable també el fet d'excomunicar a la mare i a l’equip mèdic que va procedir a fer avortar a una nena de 9 anys embarassada de bessons després de ser violada pel seu padrastre, és lamentable l'opinió del papa sobre l'ús del preservatiu, és lamentable que els dirigents de l'Esglèsia catòlica no siguin contradits amb una veu més forta pels milers de cristians que no pensen com ells, és lamentable que creguin que la seva és la única veritat, és lamentable que no coneguin el significat de la paraula respecte.... Per tot això i mil coses més, avui sóc una LINX.

Si tens un blog o una web pots posar el logo, escriure notes de resposta ... Si tens perfil en alguna red social, pots també substituir la teva foto durant el dia d'avui amb la imatge de LAS LINCES. Ells poden pagar tanques publicitàries però natros tenim la red !!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

És lamentable que s’atrevixquen a parlar en lo nom de tothom! És lamentable que no se’n recorden que dins d’esta Església també hi ha el pare Manel, lo pare Vicente Ferrer, aquell vicari del nostre poble, Mossén Javier,... Persones que porten tota una vida dedicats vertaderament a aquells que no tenen res, construint d’on no poden construir... Fent del res lo tot! La meua admiració cap a esta altra Església i tot lo meu despreci cap a l’altra Església (la del sello a la mà, la de la sotana sagrada, la del garrot en forma de gaiata i la de tota la caspa que els envolta!)
És lamentable que els interesse que hi haja fam al món, demanar en nom de la pobresa i conservar a tota ultrança la riquesa del Vaticà!!
És lamentable que a les xiquetes i els xiquets de Confirmació els passen lo vídeo de l’avortament, adolescents en edats més que influenciables!
És lamentable que a les parròquies s’atrevixquen a recollir firmes en contra del matrimoni homosexual, com si d’una col•lecció de cromos es tractés!
I és lamentable que algun partit polític aprofite tot això per fer campanya i atemptar contra l’aconfesionalitat establerta per norma suprema!
Avui també sóc una LINX.

Maribel Querol