dimarts, 7 de juliol del 2009

JUNTA DE DILATACIÓ


Els plens municipals són dolents per a la meua salut. Acabo a les tantes, sense sopar, i una mica alterada. Arribo a casa morta de gana i sense son, i llavors em poso a l'ordinador, com ara, i estic fins a la matinada. Avui hem començat a les nou i hem acabat fa mitja horeta. Hem aprovat coses importantíssimes com un crèdit per a inversions de més de 900.000 euros, un nou conveni amb l'INCASOL i Cultura per a la tercera fase de restauració del Teatre Municipal Orfeó, la renovació del Pla Educatiu d'Entorn, el plec de clàusules per a la redacció del projecte de l'Arxiu Històric, el programa de festes o les condicions que regiran el contracte de gestió de l'Escola de Música.

Però jo no us volia parlar d'això ara, sinó de la junta de dilatació i dels nivells de les voreres. Este debat ha arribat ja quasi al final del ple. El PP ha presentat una moció sobre les obres del Fons Estatal (que faran possible la inversió d'1.162.000 euros a Ulldecona en urbanització de carrers, que prou falta li fa). Demanava, entre altres, que es tingue en compte fer les juntes de dilatació necessàries a les voreres. ?????????? Reconec que no tinc ni idea de com es col.loca una rajola. Però crec també que no sóc jo ni cap dels meus companys de govern (ni d'oposició) qui ho hem de saber. Hi ha paletes, caps d'obra, enginyers, arquitectes, empreses constructores .... que són els que ho han de fer.

Hi ha dos coses molt dolentes en l'àmbit del servei públic. Una és que els tècnics facin de polítics i l'altra que els polítics facin de tècnics. I, lamentablement, passa massa sovint tant l'una com l'altra.