dissabte, 17 d’octubre del 2009

MÚSICA I TEATRE

Dins les Festes de Sant Lluc que estem celebrant aquest cap de setmana a Ulldecona sempre hi caben actes culturals de gran importància com la Trobada de Corals de Tardor, avui dissabte, a les vuit de la tarda. Amb el concert d'aquesta tarda s'arribarà a la 26ena edició de la trobada, organitzada un any més pe l'Orfeó Ulldeconenc. Intervindran la Coral Santa Llúcia del Perelló, la Coral Sant Jaume Apòstol de Camarles, la Coral Veus Cors del Maestrat de Sant Mateu i el propi Orfeó Ulldeconenc. Serà, sens dubte, un bon concert.


Un any més que la Trobada de Corals de Tardor, 27, compleixen enguany les Jornades de Teatre Amateur que organitza el Centre Cultural Recreatiu. En aquest cas serà diumenge quan podrem disfrutar de l'obra "El més feliç dels tres" d'Eugène Labiche, a càrrec e la Coordinadora de grups amateurs de teatre Baix Ebre i Montsià. Les jornades duraran fins el dia 22 de novembre. Grups d'arreu del territori hi tenen cabuda amb obres clàssiques i modernes, de tota classe. Podeu anar seguint la programació a la web de l'Ajuntament d'Ulldecona.

Tant el concert com el teatre es fan al Teatre Municipal Orfeó, un teatre en obres que anem rehabilitant a poc a poc i que ja va canviant la seua cara. Amb l'ajuda econòmica dels Departaments de Política Territorial i Obres Públiques i de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de l'1% cultural, estem remodelant i modernitzant un equipament que és el centre de la vida cultural del nostre poble. Però això ja és un altre tema.