dilluns, 6 de setembre del 2010

PLE SETEMBRE ULLDECONA


Recupero la bona costum d'escriure al blog després dels plens de l'Ajuntament. Ara hem acabat la sessió corresponent al mes de setembre. La veritat es que avui ha estat rapidíssim. 10 punts a l'ordre del dia, dels quals 9 han estat aprovats per unanimitat. Bona senyal.

Hem aprovat per unanimitat, entre altres, els acords de gestió del transport sanitari, l'atenció domiciliària, la ludoteca i l'espai de respir, a la Fundació Ulldecona. No em cansaré mai de repetir l'orgullosa que em sento de tots aquests projectes i d'haver pogut impulsar la creació d'una entitat com aquesta. No em cansaré mai de repetir la bona faena que estan fent les persones que treballen a la Fundació i el bon servei que podem donar a les persones i famílies del nostre poble gràcies a la seua professionalitat.

A banda d'això, hem aprovat també per unanimitat, una moció de suport a la candidatura de les Terres de l'Ebre com a reserva de la biosfera davant la UNESCO, la renovació del conveni amb el Consell Comarcal pel servei de la Borsa Jove d'Habitatge i una nova ordenança d'instal.lacions elèctriques. Finalmenttambé el compte general del pressupost corresponent al 2009 ha estat aprovat per 7 vots a favor -PSC i ERC-, 4 en contra -CiU i PP- i una abstenció UGI.

La sorpresa ha estat que a l'apartat de precs i preguntes l'oposició no ha fet ni una sola referència a festes i això que just fa quatre dies que les vam acabar. Bona senyal també. Si haguessen anat malament, segur que n'haguéssin parlat ...