dilluns, 17 de gener del 2011

ULLDECONA, ALS CUPONS DE LA ONCE

El proper dimecres, 26 de gener, el cupó de l'ONCE (Organització Nacional de Cecs), que se sorteja diàriament, tindrà com a motiu central Ulldecona, amb una fotografia del nostre Castell Medieval. Durant tot el dia circularan per tot Espanya 50 sèries amb 100.000 cupons cadascuna, la qual cosa suposa un total de cinc milions de cupons amb una de les imatges més emblemàtiques del nostre poble.

Avui mateix al matí m'he reunit amb el director de l'entitat a l'Agència Administrativa de Tortosa, Francesc Xavier Zaragoza, per tal d'oficialitzar aquesta col.laboració i m'ha fet entrega d'una reproducció del cupó en gran i enmarcat com a record de la iniciativa, que podeu observar durant aquests dies al retén de l'Ajuntament. És una de tantes accions que portem a terme amb la intenció de recolzar la feina d'entitats com la ONCE, sempre al servei de les persones amb més dificultats, alhora que fem difusió del nostre important patrimoni històric arreu de tot Espanya.

L'ONCE té actualment més de 70.000 afiliats, genera 130.000 llocs de treball directes i indirectes i té més de 21.000 venedors a tot Espanya. A Catalunya són més de 10.000 els afiliats i el cupó ha donat feina a prop de 3.300 persones durant el darrer any. Sens dubte una organització referent arrer de tot el món per la seva gran feina.