dimecres, 2 de febrer del 2011

LES MENTIRES DE LA SETMANA

En un poble com Ulldecona és normal de tant en tant (massa sovint) que algunes persones parlen del que no saben, que altres escampen rumors, que constantment corrin xafarderies ... però el que és del tot patètic és que els representants d'algunes forces polítiques diguin MENTIRES sense ni avengonyir-se. Dos exemples concrets d'esta mateixa setmana: el govern municipal s'ha apujat el sou un 10% i la partida de personal de l'Ajuntament en el pressupost 2011 puja més d'un 40%. Té fàcil comprovació, el pressupost aprovat és públic.

Un tercer tema, igual de demagògic: afirma l'oposició que "l'Ajuntament farà fallida". L'Ajuntament d'Ulldecona, com tota la resta d'administracions públiques i com la majoria de famílies, té prèstecs contrets amb bancs i caixes que ha d'amortitzar anualment i que fineixen, en el nostre cas, entre els anys 2020 i 2026. En total, uns 4'5 milions d'euros. Diu l'oposició que "si demà haguessen de tornar estos diners no podrien fer-ho". Evidentment, si un demana una hipoteca no és per a tornar-la en una setmana no? És per a tornar-la a poc a poc.


Per a què s'han demanat estos crèdits els darrers vuit anys? Per a fer obres com l'arranjament de carrers (carrer Major, Plaça Esglèsia, Murades, ...), el nou pavelló poliesportiu, contenedors soterrats, diversos camins, l'ampliació del polígon Valldepins, rehabilitació del Teatre Municipal, rehabilitació del Castell, i moltes altres.

S'haguessen pogut fer estes obres sense crèdits? La majoria no. Algunes si, però, cobrant contribucions especials als veïns i veïnes, és a dir, fent pagar a tothom. Vam decidir que no calia i crec que és l'opció encertada. A més, no hem pujat els impostots, la pressió fiscal no ha augmentat els darrers 4 anys.

Sóc de les que penso que en política no tot val. Pensen estes forces polítiques que mentint i enganyant descaradament poden guanyar les eleccions? Em nego a estar els propers quatre mesos fins les eleccions havent de denunciar estes mentires, havent de perdre el temps desmentint rumors. Les campanyes són per exposar el què hem fet i el què volem fer, després, lliurement els ciutadans hauran de triar. Sempre amb la veritat per davant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

MIENTRAS QUE LA GENTE HABLA SABES QUE VIVES

Anònim ha dit...

¡Pero! es verdad que se han subido un 10% el sueldo?

Anònim ha dit...

Encertades inversions com la mai prou valorada tercera fase del polígon Valldepins

Núria Ventura Brusca ha dit...

jo me penso que queda clar que no és veritat no?
gràcies pels comentaris