dijous, 22 de novembre del 2012

Dia 13: campanya eleccions Parlament 25N



La campanya ens ha portat avui al mercat de Deltebre, explicant de nou les nostres propostes, l'alternativa sensata que plantegem per aquestes eleccions, igual que ho he pogut explicar també a les entrevistes que avui m'han fet a Ràdio Amposta i Radio Ebre - Cadena Ser. Us deixo també un enllaç amb els compromisos personals que he adquirit davant el 25N.

Feina també al llarg del dia com a diputada del territori. Des del meu grup parlamentari, junt amb SI, hem sol·licitat la convocatòria urgent de la Diputació Permanent al Parlament de Catalunya per tal que el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, doni explicacions sobre les mesures que ha pres i pensa prendre per evitar el tancament total o parcial, i l'acomiadament i destrucció de llocs treball que comporta, de la cimentera d'Alcanar. Avui mateix, hem conegut el preacord que han tancat els sindicats i l'empresa, a l'espera que sigui ratificat pels treballadors i treballadores.

No em cansaré de denunciar les conseqüències nefastes de la reforma laboral aprovada per PP i CiU, la que facilita aquest ERO i reclamem la presència del conseller perquè doni explicacions. La situació afecta a més de 500 llocs de treball, directes i indirectes, de les Terres de l'Ebre, especialment de les comarques del Montsià i del Maestrat. 
Avui mateix, el candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha tornat a mostrar el seu suport als treballadors en l'acte central de campanya a Barcelona, al que hem assistit quasi 200 persones de les Terres de l'Ebre.