dilluns, 12 de novembre del 2012

Dia 4: campanya eleccions Parlament 25N


A poc a poc, podem anar explicant les nostres propostes a través dels mitjans locals i territorials. Aquest dilluns he participat en el programa "l'Ebre, ara i aquí" d'Ebre Tv. 
  

I desprès d'una ràpida visita a Tarragona per participar en un acte pel corredor del mediterrani, tornada a Tortosa, on hem celebrat l'acte central de campanya a les Terres de l'Ebre. Els miting solen tenir un ambient festiu, aquest també, però contingut. La realitat del dia a dia no ens deixa gaires alegries. La indignació i la ràbia per l'ERO injust present per CEMEX a la planta d'Alcanar era evident. El candidat socialista Pere Navarro ha rebut al comité d'empresa i, en acabar l'acte electoral, ha saludat també tots els treballadors/es. Reitero el suport que els hem donat des del primer dia tant en públic com en privat. Lamentablement, més motius per sortir al carrer el 14N. 

Hem compartit tarda també amb el company Ximo Puig, secretari general del PSPV i exalcalde de Morella. Ni el riu Sénia entre el Montsià i el Maestrat, ni l'Algars entre la Terra Alta i el Matarranya, són frontera. Ni un ni l'altre, com tampoc els Ports de Tortosa-Beseit, separen res, sinó que uneixen pobles germans amb qui compartim llengua i història, i compartim la lluita per una societat més justa i amb igualtat d'oportunitats.