dijous, 15 de novembre del 2012

Dia 7: campanya eleccions Parlament 25N


Desprès de l'èxit de la vaga general d'ahir, reemprenem la campanya, sabent ja lamentablement, que el president Mas no ha escoltat el clam que ahir va manifestar el poble de Catalunya en contra de les retallades de drets i serveis públics. Els socialistes de l'Ebre hem fet parada avui, entre altres, a Deltebre, Camarles i Vinaròs. Ja veieu, a banda i banda del riu Sénia. Passejades per mercats, visita comerços, i atenció a mitjans que volen conèixer les nostres propostes, l'alternativa sensata. Aprofito per deixar-vos l'enllaç on podeu trobar el programa electoral dels i les socialistes.

Hem conegut aquest dijous que l'euro per recepta que paguem a Catalunya des del juny, imposat per CiU i PP,  és inconstitucional, segons dictamen del Consell d'Estat. La pregunta és ara, ens tornarà Artur Mas els diners que milers de catalans i catalanes han pagat per aquesta taxa?

Un dels nostres compromisos és precisament aquest, retirar l'euro per recepta, un impost injust que, en lloc d'ajudar a solucionar el problema de finançament que té el sistema sanitari del nostre país, perjudica a tots els ciutadans i penalitza especialment als col·lectius més febles de la societat, com són els més grans, persones en situació de dependència, malalts crònics o desocupats. Cada dia que passa sense que sigui retirat, és una mostra més de la insensibilitat d'aquest govern.