dilluns, 14 de desembre de 2009

FELICITATS NASSIRA !!


La jove Nassira el Hadri, alumna de l’IES Manuel Sales i Ferré d'Ulldecona, va ser guardonada el passat cap de setmana amb un dels premis CIRIT que organitza la Generalitat de Catalunya per fomentar l'esperit científic del jovent del nostre país. El treball presentat porta per títol “La literatura popular del nord del Marroc”.

Els premis CIRIT es convoquen des del 1982 pel Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica amb l’objectiu de fomentar la creativitat científica i l’esperit de recerca de l'alumnat d’ensenyament secundari de Catalunya, per tal que s’animin a exercitar les qualitats que caracteritzen la recerca científica. També es premia l’esforç dels centres d’ensenyament secundari en el foment de la participació de les persones tutores i l'alumnat. En total es van premiar 70 treballs de recerca d’alumnes de secundària i de cicles formatius, i els premis consisteixen en 750 euros a cada treball.

Tornant al reconeixement de Nassira, el mateix treball ja va ser guardonat la passada primavera en la sisena convocatòria dels Premis Argo de la Universitat Autònoma de Barcelona. Això ens demostra la seva capacitat i de la qualitat del treball que ha escrit, de moment, perquè aviat potser el podrem escoltar, i també de la important tasca que s'està fent a l'IES. Des d’aquí, moltes felicitats Nassira, t'ho mereixes!!

0 comentaris: