dimecres, 26 de març del 2008

SOBRE UNIFORMES I CATALANISTES

M’he sorprés avui, escoltant les notícies, no per la renúncia de Josep Lluís Carod-Rovira a optar a la reelecció a la presidència d’ERC, sinó per la desició de la direcció d’una clínica de Càdis de retirar un plus econòmic per productivitat a un grup de treballadores per no anar a treballar amb falda curta, que segons sembla, és el seu uniforme. El comité d’empresa de les infermeres es queixa que no es respecta la seva dignitat. A mi el que m’estranya es que no s’hagin plantat abans. La direcció de l’hospital sap a quin segle vivim? Realment vergonyòs.

Dèia que no m’he sorprès per la renúncia de Carod-Rovira a optar a a reelecció com a president d’ERC, si m’ha sorprès, en canvi, les declaracions d’Artur Mas, aquesta nit al programa de TVE, 59 segons, demanant als republicans que surtin del govern de la Generalitat per fer un front catalanista i canviar la seva estratègia política. Fa uns dies ja va dir “Catalanistes, unim-nos, perquè si no ho fem, tenim al davant un adversari, el PSC” . Dóna per suposat, com tants altres tertulians i comentaristes de ràdio i televisió, per cert, que els socialistes no som catalanistes i no defensem els interessos de Catalunya.

Els socialistes defensem els interessos dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, intentem cada dia millorar el nivell de vida dels catalans i catalanes. Si encara hi ha algú que pensa que això no és defensar Catalunya, s’equivoca. Ho hem demostrat a centenars de pobles i ciutats del país, ho hem demostrat des del Govern de la Generalitat i ho hem demostrat des del govern de l’estat. Per això, entre altres raons, vam guanyar les eleccions generals del passat 9 de març amb 25 diputats. Per molt que a algú no li senti massa bé, el catalanisme socialista és el que més agrada als ciutadans d’aquest país.

2 comentaris:

emigdi ha dit...

És evident que heu guanyat les eleccions aclaparadorament. Ho domineu tot i ho teniu tot al vostre abast. L'electorat us ha donat el suport total. Ara bé, això que el catalanisme vostre és el que més agrada...Els meus pares són votants socialistes de tota la vida, i varen votar Zapatero. No els preguntes pel nom de la Chacon, que ni la coneixen...
A mi em dol la vostra victòria aclaparadora, perquè us vàreu carregar l'estatut. Zapatero ens va enganyar a tots dient que respectaria l'estatut que sortís del parlament. Sé que em direu innocent, però la va fer molt grossa. També em dol que els catalans i les catalanes hagin donat suport a aquells que han fet una pèssima gestió de les infraestructures. No em val que CiU va manar durant anys al país, ja que el PSOE també tingué 14 anys el govern de l'estat. Per a mi el govern de Zapatero ha estat molt dolent, la ciutadania l'ha premiat i ho accepto plenament. Sóc d'esquerres, mai no he tingut cap tendència conservadora, voto partits de l'esquerra nacional catalana, però no m'il·lusiona aquest tripartit. Zapatero es va carregar Maragall, el president del canvi. No cal culpar Artur Mas (a qui mai no defenso), mireu cap a Iceta, només cal llegir el llibre de Mercader. Catalunya ha votat, malauradament, en clau espanyola, no pel vostre catalanisme, tants cops inexistent.

Anònim ha dit...

lo de l'uniforme sembla mentida, perquè fa anys que per comoditat les infermeres ja van amb pantalons i "camisa".

de catalanista se n'exerceix, i no crec que el psc al parlament espanyol ho fesseu, perquè de la forma que tracten a catalunya i les terres de l'ebre en infraestructures son com com el PP. La diferència és que en qüestions puntals i en l'àmbit social és desmarquen.

o és que el bon és molt d'esquerres?