dimarts, 25 de març del 2008

TRÀGICA SETMANA SANTA


Ha acabat ja la Setmana Santa, una dies que han estat tràgics a Ulldecona. Hem de lamentar dos accidents de tràfic que ens deixen quatre morts. El primer, el de dijous passat en que van morir tres persones de la mateixa família, entre ells un noi de 13 anys, veïns de Freginals i en família a la Galera. El segon, diumenge a la tarda, a la carretera Ulldecona-Vinallop, prop de les Ventalles, dins ja del terme municipal de Freginals. Va morir un veí d’Ulldecona de 77 anys. Des de l’administració s’ha de continuar treballant per millorar l’estat de les carreteres, la seva senyalització, per instal.lar totes les mesures possibles de seguretat, però és imprescindible també que tots ens conscienciem quan sortim a la carretera, que respectem els senyals i els límits de velocitat perquè si no, no acabarem mai amb aquests drames.

A banda, també diumenge a la tarda, vam tenir un ensurt en declarar-se un incendi a la falda mateix del Montsià. Segons sembla, un veí estava cremant rama tot i el fort vent que bufava a la zona i el foc es va propagar ràpidament. Gràcies a la ràpida i eficaç intervenció dels Bombers de la Generalitat es va poder controlar i apagar en poques hores. Cal també en aquest cas sensibilització perquè sembla increïble que amb el vent d’aquests dies algú s’atreveixi a encendre foc posant en perill no només la vegetació, sinó també inclús la vida dels qui després han d’intervenir en les feines d’extinció dels incendis, siguin bombers o cossos de seguretat.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

PAREIX MENTIRA QUE AMB L'INFORMACIÓ QUE TENS DIGUES QUE SEMBLA SER QUE UN VEÍ ESTÉS CREMANT RAMA. ET PUC ASSEGURAR QUE A LES 5 DE LA TARDA NO HI HAVIA NINGÚ CREMANT RAMA, I A MÉS A MÉS, EL FOC VA COMENÇAR DINS LA MALEA. NO CREC QUE NINGÚ QUE S'ESTIME LA SEUA FINCA ES POSI A CREMAR RAMA AMB EL FORT VENT QUE BUFAVA.