dilluns, 25 d’agost de 2008

JA TENIM NOU PAVELLÓ


Quasi fa un mes de la darrera entrada al blog. A poc a poc deixem enrera els dies de vacances i retornem a la normalitat, tot i que a Ulldecona estem en festes i, això, costa. Vull començar desprès d'aquesta breu parada parlant-vos del nostre nou pavelló poliesportiu.

Durant molt temps, inclús quasi acabades les obres, moltes persones d'Ulldecona, quan sentien alguna cosa sobre el nou pavelló poliesportiu, preguntaven "però això va en serio?". Tants anys d'espera i de promeses incomplides van crear desconfiaça fins a tal punt que quasi ningú creia que veuria feta realitat aquesta nova instal.lació esportiva, tants anys reivindicada des del municipi. Ara ja està. Falten quatre coses i, a l'octubre, més o menys, es posarà en funcionament.

Aquest cap de setmana, coincidint amb l'inici de les Festes Majors, l'hem inaugurat. Han estat uns vint mesos d'obres més el llarg procés de redacció del projecte, búsqueda de finançament i tramitació administrativa. És una obra emblemàtica per a Ulldecona i ha quedat magnífic, de veritat. Us animo a visitar-lo i crec que és de justícia que ens felicitem tots. Ha valgut la pena l'espera.

Per donar quatre dades més, aquelles que sempre surten quan s'inaugura una obra, us diré que ha costat 2'9 milions d'euros i ha estat finançada al 65% per l'Ajuntament. La resta ha anat a càrrec de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya (25%) i de la Diputació de Tarragona (10%). El pavelló té tres pistes i s'hi podran practicar tots els esports excepte el patinatge, per això acondicionarem en breu les pistes velles per poder-ho fer.

Sense instal.lacions en condicions, històricament, l'esport d'Ulldecona ha estat sempre al més alt nivell (trial, twirling, patinatge, natació, bàsquet, tennis taula, cross, escacs ...). Ara, amb el nou pavelló, segur que aconseguirem encara més èxits individuals i d'equip perquè són molts i molts els i les esportistes que tenim , joves i grans, que dia a dia donen el millor de sí mateix per portar arreu el nom del nostre poble.

0 comentaris: