dilluns, 24 d’agost del 2009

FALTEN 12 DIES PER A QUINQUENNALS


Mentre els veïns i veïnes van acabant de pintar, es troben per fer els últims retocs a les flors que han d'ornamentar els carrers, i l'Ajuntament apreta l'accelerador per deixar-ho tot a punt, el proper cap de setmana començaran els actes preliminars de les Festes Quinquennals. Us deixo avui la llista de les exposicions que s'inauguraran el proper divendres i que estaran obertes totes les festes.

A la Casa de Cultura: “Records de les Festes d'Ulldecona”, exposició de fotografia de Rafel Verdiell. També de fotografia, sota el nom "Viatgers" és la de Josep Fernando Royal. N'hi haurà una de pintura, "paisatges naturals" de Xisco ALbertí, i, finalment, l'exposició del concurs de pintura ràpida i dibuix ràpid del Centre Cultural Recreatiu.

Als Claustres de l’Ajuntament podreu visitar dos exposicions de la Mancomunitat de la Taula del Sénia: "Del Mar a la Muntanya (9 Pobles del Montsià)" i "Matarranya, Riu i Territori".

A la Sala de Plens de l’Ajuntament: pintura de Josep Rollán Anoll i maquetes de Marcial Catarain Lasheras. Al primer pis de l'Ajuntament: pintura de Javier Bernal; una de fotografia de Carme i Alfons Ollé Coderch sota el nom de “Calaix de Paisatges i Poema Visual”; i una de treballs en pedra d'Agustí Forcadell.

Acabo el recorregut per la Sala d'Exposicions de Caixa Tarragona, on podreu visitar una mostra de pintura de Rosa Febrer i les maquetes presentades al XVIII Concurs de maquetisme intercomarcal que organitza també el CCR.

Per cert, el Cartell de Quinquennals és obra del pintor Mario Nofre i el logo, els dos acompanyant aquesta entrada, obra de Ruth Sabater Royo, guanyadora del concurs organitzat el passat mes d'octubre.