dimecres, 1 d’agost del 2012

Reconeixement a l'esforç acadèmic


El ple del passat dilluns a Ulldecona va servir per fer un reconeixement al futboliste Oriol Romeu pels èxits aconseguits en la temporada 2011/2012 , que l'ha portat a ser el primer ulldeconenc en participar en uns Jocs Olímpics. Així mateix el ple va reconèixer al Club de Futbol Ulldecona Femení per la seva victòria en el campionat femení de Futbol-7 de les Terres de l'Ebre. A la sessió hi van assistir tant jugadores del club com membres de la Penya Oriol Romeu. Són èxits importants aconseguit per nois i noies, per joves, que fan un esforç destacable i massa vegades passen desapercebuts, per això el reconeixement del ple municipal, en nom de tot el poble, crec que és destacable.

Aprofitant aquests reconeixements esportius, en el ple de dilluns vaig demanar públicament al govern, que no oblidin tampoc els èxits acadèmics i que en la propera sessió hi conste la felicitació del poble als i les joves que han assolit èxits acadèmics, com és el cas de diversos alumnes de l'Institut Manuel Sales i Ferré d'Ulldecona en aquest passat curs. Especialment, a Alba Sauch Labernia, que va ser distingida la setmana passada per la Generalitat de Catalunya per haver obtingut una qualificació superior a 9 en la fase final general de les Proves d'Accés a la Universitat. Vaig tindre el goig de poder estar present a l'Auditori de Catalunya, a Barcelona, en l'acte de reconeixement als alumnes que en millors notes han superat les PAU en el que se li va donar la distinció a Alba Sauch i es respirava entre tots els distingits satisfacció pel camí fet, il.lusió pel futur, potser amb una mica d'incertesa pels greus moments que vivim, però sobretot, empenta i ganes per canviar les coses. I, en la que està caent, és admirable que lluiten pel seu futur. 

A més, durant el curs que ha acabat, Núria Querol Balagué ha rebut una menció honorífica del 9è premi Argó de la Universitat Autònoma de Barcelona pel seu treball de recerca; Aida Ferré Tomàs, el 3er premi de la Universitat Rovira i Virgili també pel treball de recerca; Júlia Tena Vidal, el 2on lloc del I Premi IDECE; i un grup de diversos alumnes han rebut una menció pel seu video al concurs Xperimenta 2012 de la Fundació Institució Catalan de Suport a la Recerca.

Per tot això, a tots i totes, moltes felicitats, sort i encerts! Us ho mereixeu.