dimecres, 3 d’octubre del 2012

Ni projecte ni ambició per Ulldecona


Els darrers plens celebrats a l'Ajuntament d'Ulldecona, tots de caràcter extraordinari perquè els ordinaris ja ni els convoquen, han posat en evidència de nou la falta de projecte del govern municipal. "No hi ha diners" diuen (segons per a què, és clar). La situació de les finances municipals, a Ulldecona i a la resta de municipis del país, és complicada, fruit de la crisi econòmica, de la dràstica baixada d'ingressos i d'un mal finançament dels ajuntaments que arrastrem des de sempre i que no ha estat solucionat per ningú. Acceptant això, i que no es poden fer segurament grans inversions, governar és, ara més que mai, prioritzar, i la dreta a Ulldecona, prioritza la seva cadira i la dels seus amics, per davant dels interessos generals del poble.

Exemples mil; la retallada de les subvencions a la Fundació Ulldecona (referent arreu del territori per la seva feina en atenció a la gent gran i a la infància) o a la Banda de Música. La pujada dels sous dels regidors del govern, la falta d'inversió i manteniment en l'estat general del poble (està brut i abandonat com mai), l'absència d'accions de dinamització econòmica o reforç a sectors claus per al nostre desenvolupmanent, el suport incondicional a certes empreses privades, la privatització de serveis, la renúncia a lluitar per projectes claus com la Llei de Barris (millora del nucli antic), la submissió a les desicions del govern de la Generalitat (transport escolar) o al govern espanyol sense ni protestar .... Governen contra la voluntat del poble, que a les urnes ens va donar la victòria als socialistes, i ignorant les necessitats del poble. Trist.

No hi ha projecte ni ambició. Més enllà de destruir tot allò construït en l'esforç de centenars de persones durant molts i molts anys, no hi ha res. Tant a curt com a llarg termini, l'horitzó que ens dibuixen convergents i populars per al nostre poble és ben negre. Els ho permetrem o sortirem del pou de la resignació per lluitar amb força per aquella Ulldecona orgullosa de sí mateixa? Jo ho tinc clar; continuaré lluitant dia a dia, pas a pas, amb fermesa, sense callar, i amb un objectiu clar; millorar la vida de tots els meus veïns i veïnes.

Resum del darrer ple:

PP-UGI-CIU deixen sense subvenció la Fundació Ulldecona i la Banda de Música

Reconeixement públic per èxits acadèmics

El govern municipal d'Ulldecona (PP-UGI-CiU) rebutja una moció socialista per ampliar les prestacions del pla Prepara

Els socialistes d'Ulldecona denuncien l'estat d'abandonament en què es troba el poble