dissabte, 21 d’abril del 2007

CANDIDATURA DEL PSC A ULLDECONA


Els socialistes d'Ulldecona hem presentat ja públicament la llista amb la que ens presentem a les properes eleccions municipals. Tot i que fa uns dies, un còp aprovada en la corresponent assamblea de militants, us l'avançava amb els noms, ara és el moment de presentar-vos un per un als membres de la candidatura.

Hi trobareu, primer que res, companys i companyes disposats a treballar en benefici de tots, carregats d’il.lusió, de passió en molts casos, de ganes de treballar per desenvolupar tot allò que ara tenim escrit o al cap, i que són les solucions als reptes de la societat d'avui, primer, a nivell de poble i, després, també a nivell de país. Hi ha gent nova, gent jove, gent gran, gent de mitjana edat, gent amb experiència en la gestió municipal, amb experiència en el sector públic o privat, en entitats, en associacions de lleure, culturals, mediambientals. Hómens, dones, persones preparades, de confiança, persones amb il.lusió per aportar noves idees a la Ulldecona d’avui i del demà.

Aquí estem:

01 - Núria Ventura. 32 anys. Alcaldessa d’Ulldecona i diputada al Parlament de Catalunya. Actualment és també vicepresidenta de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, membre del consell nacional del PSC i responsable de l’Àrea de Polítiques de les Dones de la Federació 16 – Terres de l’Ebre. És periodista de professió i va ser coordinadora local de Creu Roja Joventut i una de les fundadores de la coordinadora a les Terres de l’Ebre de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Saharaui.

02 - Neus Borràs. 49 anys. Regidora de Benestar, Joventut i Infància. Actualment és també presidenta del Grup de Dones d’Ulldecona. Va ser fundadora i portaveu de la Plataforma en defensa del Transport Sanitari d’Ulldecona.

03 - Jose Alonso. 42 anys. Actualment és Regidor de Governació. És bomber de professió, ha estat cooperant internacional en països com Colòmbia, Bòsnia o Rumania, i va ser president de l’Assamblea local de Creu Roja Ulldecona.

04 - Demetrio Querol. Nascut a Ulldecona fa 54 anys, enginyer tècnic en química industrial. Treballa en la indústria del poliéster aplicada al sector del botó.

05 - Enrique Edo. 47 anys. És Alcalde del Barri Castell des del 1999, càrrec que va ocupar també del 1987 al 1995. És treballador autònom del ram de la fusta.

06 - Lluc Fernández. 23 anys. És membre de la junta directiva del Centre Cultural Recreatiu, aficionat al teatre i ha format part d’un gran nombre d’entitats culturals d’Ulldecona. Treballa actualment en una empresa especialitzada en la serralleria d’alumini i protecció solar.

07 – Òscar Morera. Nascut a Alcanyís fa 27 anys. És Diplomat en turisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Planificació i Gestió de recursos turístics per la Universitat de Barcelona. Va ser membre de la Plataforma Joves pel Tren d’Ulldecona.

08 - Laia Fusté. 28 anys. És membre de l’Orfeó Ulldeconenc i sempre ha estat lligada al món associatiu. Expropietària del bar KGB d’Ulldecona.

09 - Alexis Agramunt. 25 anys. És Alcalde dels Valentins des del 2003. És tècnic en Gestió de Recursos Naturals i Paisatgístics per l’Escola de Capacitació Agrària d’Amposta.

10 - Maribel López. 60 anys. És Mestra de primària del CEIP “Ramón y Cajal” d’Ulldecona. Va ser regidora de l’Ajuntament i Jutjessa de Pau suplent.

11- Manolo Fandos. Nascut a Castellfort (Castelló) fa 45 anys. És l’alcalde de Sant Joan del Pas des del 2003 i treballa en el ram de la pedra.

12 - Neus Gascó. Nascuda el 5 d’abril de 1977 a Ulldecona. És tècnic superior en educació infantil. Membre de l’executiva local del PSC des del 2002.

13 - Manolita Serra. 53 anys. Una de les cares visibles de la plataforma en defensa de l’Ebre d’Ulldecona. És i ha estat membre de nombrosses entitats i actualment coordinadora de la sectorial de Medi Ambient de la Federació XVI del PSC a les Terres de l’Ebre.

14 - Jordi Torrent. Nascut el 13 de juny de 1973 a Ulldecona. Va ser regidor la legislatura 1995-1999. De l’any 1995 fins al 2002 va ser primer secretari de l’agrupació local del PSC a Ulldecona.

15 - Eduard Marin. 25 anys. És Diplomat en magisteri d'educació física, Llicenciat en ciències de l'activitat física i de l'esport. Treballa de mestre d'educació fisica a l’escola Santa Anna de Barcelona i és entrenador de futbol des de fa dos temporades a l’escola del FC Barcelona.

16 - Catalina Pérez. 82 anys. És mare de nou fills i filles, amb els que va arribar a Ulldecona als anys cinquanta des d’Andalusia, on va nàixer.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

la renovacio es una bona noticia per al poble, los altres no podran estar a l'altura d'aquesta llista. Alcaldessa endavant!

Anònim ha dit...

m'han sorpres alguns dels fitxaxes m'alegro que gent la gent competent se comence a posar per davant i a donar la cara No sóc de cap partit i a ulldecona no he votat mai als socialistes pero me penso que esta vegada la cosa pot canviar

Anònim ha dit...

bé bé bé, bona gent i bona llista