dimarts, 2 d’octubre de 2007

ELS 100 PRIMERS DIES DE GOVERN


A petició del Bloc Política Ebrenca, l'executiva local del PSC d'Ulldecona ha fet aquests darrers dies balanç escrit dels primers 100 dies de govern municipal. Aquest és el text:

Després d’aquests primers 100 dies de govern a Ulldecona crec que el balanç és satisfactori i positiu per al municipi. Fa cent dies apostavem de nou per sumar esforços el PSC i ERC per continuar caminant cap al futur, cap a una Ulldecona moderna i tolerant, cap a una Ulldecona sostenible i alhora econòmicament forta en tots els sectors. El treball d’aquests primers cent dies ha estat, per una banda, de continuïtat respecte a l’anterior legislatura i, per l’altra, de canvi i adaptació després de la incorporació de nous companys que s’han sumat al projecte amb la seva dedicació.

Veiem dia a dia com avancen amb bon ritme obres tant importants com el pavelló poliesportiu (estarà enllestit durant el primer trimestre del proper 2008) o el nou Centre d’Assistència Primària, que cobrirà les necessitats de l’augment de població en els propers 15-20 anys i compta amb una reserva de sòl per si és necessària. Estem estudiant la necessitat de la nova escola de primària o altres equipaments com la piscina coberta. Tenim en marxa les obres del col.lector i la xarxa de pluvials i també actuacions diverses, de molt importància, als diferents barris, amb el clavegueram i les depuradores a Sant Joan del Pas i les Ventalles, la portada de l’aigua potable a la Miliana, la millora de l’abastament als Valentins, on també estem adequant un centre cívic, i l’arranjament i urbanització de carrers al Barri Castell.

A nivell de serveis, hem consolidat l’Espai de Respir (punt d’atenció a persones amb malalties neurodegeneratives i els seus familiars) i també hem amliat l’atenció domiciliària a persones amb dependència, hem posat ja en marxa al 100% el nou Casal de Joventut i estem ampliant els serveis culturals i d’oci amb la estreta col.laboració de nombrosses entitats i associacions. Fa només una setmana vam aprovar el Pla Parcial del polígon industrial Valldepins III, que impulsa l’Ajuntament i diverses empreses, a través de la Societat Municipal Ulldecona Activa S.L.U. Ens permetrà això ampliar considerablement el sòl industrial del nostre poble, però ja el tenim quasi tot ocupat, per tant, hem de pensar en la quarta fase del polígon per no perdre noves oportunitats de creixement. Aquestes són algunes de les tasques que ens han ocupat durant aquests primers cent dies del nou govern, junt amb moltes reunions polítiques i tècniques, per tanl de planificar les principals obres i accions de la legislatura que hem començat: Pla de Barris, piscina, nova biblioteca, hotel d’entitats i sobretot, projectes d’arranjament i urbanització de carrers tant a Ulldecona com als barris, una de les obres més necessàries que tenim plantejades.

Finalment, en l’àmbit de la participació, hem fet ja les primeres assamblees informatives a Ulldecona i els barris, on vam tractar, entre altres, el projecte Castor, i hem posat en marxa un procés de participació per a l’eleboració dels pressupostos del 2008.

Per tot això, el balanç és satifactori i positiu. Tenim un govern sòlid que sap gestionar la transformació i el canvi que viu Ulldecona i els seus barris, amb sensibilitat respecte als problemes dels ciutadans i amb un model de poble diferent al plantejat per altres forces polítiques.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La verita es que el pavello ja esta agafant forma i se comença a pareixer a la foto esta . De totes maneres he de fer una crítica al govern municipal: encara hi ha gent que no sap que el pavelló s'està fent i aixo vol dir que no comuniqueu bé. Teniu encara temps per a solucionar-ho pero si no ho feu no servirà de res la faena que es fa cada dia i que es molta. Només mon enterem los que mos interesa.

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb el comentari de les 11:14, fa falta que l'equip de govern faci mes publicitat de tot el que es fa i de les gestiosn que s'han fet per aconseguir-ho.

Anònim ha dit...

Però no tot està bé hi ha coses a millorar i certa deixadesa. Ubicació de contenidors, voreres, enllumenat públic, brutícia, asfalt de diverses carrteteres i camins com el que va pel costat de la sèquia direcció la carretera de godall, senyalitzacions defectuoses o ridícules (amb una fotocòpia plastficada!). També es fan coses bé, però això no cal recordar-ho, perquè ja està bé!

Rakel ha dit...

es veritat que el nou pavelló tindra piscina coberta i gimnás???Quines instal·lacions tindrà¿?

si no et sap greu contestam al mail següent :rakelypau@hotmail.com

Moltes gràcies!!