dijous, 2 de juny del 2011

Torna la música a l'Ermita d'Ulldecona

Han passat set anys !! Encara recordo les primeres reunions i converses per organitzar les Jornades Musicals a l'Ermita ... Des de llavors i fins avui, molta feina, constància, treball i esforç, per consolidar l'esdeveniment com a referent musical de qualitat al nostre poble i arreu del territori. El proper cap de setmana, diumenge concretament, presentarem l'edició d'aquest any amb la Big Band d’Alcanar, que ens deleitarà amb el millor jazz.

El programa d'enguany inclou actuacions de joves valors i grups ja consagrats dins dels circuits underground, molt difícil de vore al nostre territori. Destaca la presència del grup de rumba La Troba Kung-Fú (19 de juny), la banda de música jamaicana Soweto (26 de juny) o el conjunt de Rhytm & Blues Mambo Jambo & Myriam Swanson (3 de juliol). Totes les actuacions estaran amenitzades abans i després per Dj Lucky Goodfellah.

Les 7es Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat se celebraran totes les tardes de diumenge des del proper 5 de juny fins el 17 de juliol, a les 20.00 h i l'entrada és gratuïta. Per poc temps que tingueu, us animo a anar-hi, segur que repetireu !!