diumenge, 11 de novembre del 2007

LES DONES, L' ESQUERRA I LA POLÍTICA

Fa ja uns dies llegia una interessant notícia al diari El País sobre el pas de les dones per la política, amb dades que finalment demostren que aquella sensació que tenim moltes és real. Són dades bastant desesperançadores. El titular de la notícia és ja colpidor per sí mateix: Los hombres estan en política; las mujeres pasan por ella.. Us recomano la seva lectura.

Al mateix diari, avui sense anar més lluny, un article en aquest cas, de César Molinas, posa de manifest que no són els anomenats "vots de centre" els que decanten la balança en les eleccions generals espanyoles (per contra del que passa en altres països europeus), sinó els votants d'esquerres. L'article porta per nom "El poder decisorio de la izquierda volátil".

3 comentaris:

ElGranBox ha dit...

Quan vaig llegir la notícia hi havia alguna cosa que no em lligava massa, més tard i remenant per internet vaig trobar aquest bloc que no sols fica en dubte la notícia, sinó que et demostra que almenys el titular no és acertat:

http://personales.ya.com/josumezo/malaprensa/2007/11/las-diputadas-pasan-los-diputados.html

Els diaris no tenen la veritat absoluta i menys quan es fiquen a interpretar dades.

Salutacions i endavant amb el bloc, ets dels pocs polítics que continuen amb el bloc després de les eleccions, felicitats.

ElGranBox ha dit...

Com no es veu massa bé:

http://personales.ya.com/josumezo/
malaprensa/2007/11/
las-diputadas-pasan-los-diputados.html

Núria Ventura Brusca ha dit...

Gràcies per la informació, és també un article interessant. Està clar que ni els diaris ni ningú té la veritat absoluta, però hi ha un fons de realitat ens tots dos articles.

Gràcies també per visitar el blog i interessar-te pel tema.